Bananer, doughnuts og hotdogs i Acne Studios nye capsule collection

Nike triumferer med gode sneakers – lancerer Spiridon OL-edition

Damn… Nike gør det godt i øjeblikket. Selvom adidas i lang tid har været overlegne på sneaker-fronten med diverse prominente samarbejder samt deres uovervindelige NMD-togt,  begynder Nike virkelig at røre på sig. Der var selvfølgelig samarbejdet med Louis Vuitton-designeren Kim Jones som vandt mit hjerte, men nu også lanceringen af Spiridon Olympic-silhuetten, der følger op årets tidligere genudgivelse af sneakeren.  Den bliver sat i salg som optakt til OL og der bliver uden tvivl rift om den. Hold derfor øje med din sejeste Nike-pusher, hvis du skal have fat i den. Release-dato er den 4 august.
nike-spiridon-olympic-01

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananer, doughnuts og hotdogs i Acne Studios nye capsule collection