Nike triumferer med gode sneakers - lancerer Spiridon OL-edition

Care of Carl giver tips til velklædthed i sommervarmen – og holder udsalg

Husker du Care of Carl? Det eksklusive svenske modemekka, der flyttede deres virtuelle shoppeunivers ind på dansk territorie i det tidlige forår. Det gør du helt sikkert, for Care of Carl er utvivlsomt et af landets allerfineste shoppesteder til mænd, der hylder de klassiske og tildels også preppy beklædningstraditioner.

Nu er sommeren for alvor skudt igang hos Care of Carl, og sommeren bruger de blandt andet på at fortælle dig, hvordan du kommer velklædt igennem sommervarmen. Læs bare her, hvor en hør blazer er et must og dem kan du finde mange gode af lige her.

bild

Naturligvis er sommeren også en god anledning til at dyrke de knap så formelle blazerjakker. Sørg derfor for at alliere dig med en ukonstruet en af slagsen. Dem kan du også finde her. Og faktisk har Care of Carl også været så venlige at lave en skrivelse, der fortæller, hvordan du bliver sommercasual uden at gå på kompromis med den gode stil. Bliv klogere her.

bild (1)

Når ja. Lad os komme videre til strømper og fodtøjet. For har du nogensinde bemærket, at jeg er en sucker for italienske sokkker. Altså dem man ikke ser? Så længe temperaturen indbyder til det, bør du vise ankel. Men det betyder ikke nødvendigvis at du skal gå på kompromis med dit skovalg. Se bare billedet nedenfor: en monk-strap fungerer også uden sokker. Care of Carl er tildels enige i det standpunkt, vil du læse hvorfor?  Og lad os heller ikke glemme at rigtig mange fine sko på siden er sat ned.

bild (2)

Jeg tillader mig også at vende blikke mod shorts. For de kan være svære at rocke, hvis du samtidig ønsker at dresse op med en blazer og en skjorte. Men med et par enkelte tips guider Care of Carl dig til, hvordan du distancerer dig fra at ligne en dreng i skoleuniform, hvis du ønsker at mixe de forskellige items. Læs den her. Og så kan du selvfølgelig shoppe dine næste sommershorts her.
 bild (4)

Og som en fin afrunding på sommererns mange stiltips, der forsikrer dig for at du stadig fremstår velklædt og preppy, skal du selvfølgelig ikke snyde dig selv for Care of Carls miniinterview med Domenico Gainfrate, den verdensomspændende markedschef for Pantaloni Torino, der flittigt spottes når modemessen Pitti Uomo løber af stablen. Om nogen forstår han at klæde sig formidabelt selvom sommervarmen er i top.

bild (3)

Og og…. Ja, der kom lige endnu et og, for du skal selvfølgelig ikke snydes for mine 3 favoritter fra udsalget, der netop er skudt igang hos Care of Carl. Det ligger masser af lækre sager at hente.

Gant Rugger blazer – Før: 3599,- Nu: 2519,- 
Skærmbillede 2016-08-02 kl. 07.57.26Skærmbillede 2016-08-02 kl. 07.57.36

Ralph Lauren Militær Field Jakke – Før: 1999,- Nu: 1399,-
Skærmbillede 2016-08-02 kl. 08.01.20Skærmbillede 2016-08-02 kl. 08.01.31

Frescobol Carioca Badeshorts – Før: 1999,- Nu: 1399,- 
Skærmbillede 2016-08-02 kl. 08.03.16Skærmbillede 2016-08-02 kl. 08.03.25

 

Besøg i øvrigt Care of Carls udsalg her.

Indlægget er lavet i samarbejde med Care of Carl.
Alle billeder er fra Care of Carl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike triumferer med gode sneakers - lancerer Spiridon OL-edition