Fred Perry samarbejder med modebranchens største nomader

Raf Simons er Calvin Kleins nye kreative chef – men det vidste vi jo godt

raf-simons-calvin-klein-chief-creative-officer-1

Der er blevet spekuleret længe, men nu er det officielt. Raf Simons bliver – helt som forventet – Calvin Kleins nye kreative chef. Flere medier har kaldt optakten verdens dårligst holdte hemmeligt, og jeg kan ikke være mere enig. Siden april har rygterne floreret i massevis, men udelukkende på grund af Simons konkurrenceklausul med sin tidligere arbejdsgiver Dior, har man ikke kunne annoncere designerens nye stilling før nu.

Heldigvis er det nu offcielt, og det betyder at man i stedet kan begynde at glæde sig. Det bliver nemlig sindssygt interessant at se hvad den belgiske designer kan tilføre det ærkeamerikanske mærke. For én ting er helt sikkert, Raf Simons er evigt galant for at levere innovative designs og designerens inspiration af ungdomskulturen kommer utvivlsomt til at ændre udtrykket hos Calvin Klein.

Raf hos Calvin bliver en sejr for herremoden, og det skrev jeg en længere artikel om i april. Læs den her. Og når du er igang med at udforske designerens alsidighed og dygtighed, bør du også tjekke hans SS17 kollektion ud. 

Første kollektion bliver AW17.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fred Perry samarbejder med modebranchens største nomader