Det havde jeg på: Kåbe fra Martin Asbjørn

Har Craig Green lavet sæsonens sejeste kampagne? – Skudt af Droner

Hvis du ikke allerede kender Craig Green, så er tiden seriøst inde til, at du kaster dit blik på den britiske designer. Han er en af modebranchens helt store darlings lige nu, og med shops som Dover Street Market på sit CV, er der ingen tvivl om, hvordan designeren gerne vil positionere sig.

Nu er Craig Greens først officielle kampagne blevet lanceret, og den er dope. Måske ligefrem sæsonens bedste? Skudt af droner og med masser ørkenvibes, bliver den anmelderroste AW16-kollektionen vist frem. Og som man kender fra Craig Green-universet, byder kollektionen selvfølgelig på et dekonstrueret univers med vanvittigt stærkt designhåndværk, der står ud i modebilledet.
Tjek den ud og vurder selv. craig-green-drone-2 craig-green-drone-3 craig-green-drone-4 craig-green-drone-5 craig-green-drone-6

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det havde jeg på: Kåbe fra Martin Asbjørn