Har Craig Green lavet sæsonens sejeste kampagne? - Skudt af Droner

Raf Simons x adidas Originals AW16 – En pose blandede bolcher

Raf Simons og adidas Orignals har netop sluppet billeder af deres efterårssamarbejde løs, og jeg må indrømme, at det er en omgang blandede bolcher.
Samarbejdet er i min optik det ultimative når det kommer til sneakers, men flere af de stærke silhuetter som Ozweego er tilsyneladende blevet udeladt for at satse på nogle nye – og ret så kedelige – modeller.
Dog er der stadig den massive fortolkning af Stan Smith-silhuetten med Raf’s signatur-R på siden, der for alvor giver den op for velcro. Det må vel være den endelig blåstempling af velcoskoens comeback?

Og måske er det ikke så skidt endda, at kollektionen her er en middelmådig omgang (hvis altså ikke der dukker nogle Ozweegoer eller andet godt op). For så kan vi allerede glæde os ekstra meget til SS17, der ser stærkere ud end nogensinde før. Ligesom hypen omkring den kollektion utvivlsomt vil stige til nye højder.

AW16-kollektionen lander inden længe.
adidas-raf-simons-fw-17-006
adidas-raf-simons-fw-17-015 adidas-raf-simons-fw-17-003

Se mere efter jumpet..

adidas-raf-simons-fw-17-004 adidas-raf-simons-fw-17-008 adidas-raf-simons-fw-17-010 adidas-raf-simons-fw-17-009 adidas-raf-simons-fw-17-005 adidas-raf-simons-fw-17-007

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har Craig Green lavet sæsonens sejeste kampagne? - Skudt af Droner