Det havde jeg på: mfpen, Nosomnia, Triwa

Rock din yndlings sodavand – BLS Hafnia lancerer genialt collab med Faxe Kondi

BLS Hafnia runder sommeren af med maner. Det københavner-baserede brand har allieret sig med det, der utvivlsomt tager hæderen som størstedelen af danskernes yndlings sodavand. Yes sir, det er naturligvis tale om et Faxe Kondi x BLS Hafnia collab.

WEB_IMG_8752-2-510x700

Samarbejdet er mundet ud i en kollektion, der er en hyldest til sodavanden, men i endnu højere grad en hyldest til Knud Lundberg, der i 1971 opfandt Faxe Kondi.

Knud Lundberg er en mand, der har inspireret Besnik Miftari (designer, BLS). For Knud Lundberg opfandt ikke bare kondivanden, men præsterede samtidig at repræsentere de rød/hvide farver på landhold i intet mindre end 3 forskellige sportsgrene – både basketball, fodbold og håndbold – og vandt oven i købet Danmarksmesterskaber i alle sportsgrene. That shit cray!

WEB_IMG_8805-510x700

Særligt de præstationer ønsker BLS at hylde igennem en cap, en crewneck med Faxe Kondi broderet på, en t-shirt med en cyklende Knud Lundberg påtrykt og et par sweatpants.

Kollektionen er netop blevet lanceret, og kan eksklusivt købes hos Storm, S.T.VALENTIN, Dr. Adams og naturligvis på BLS’s egen webshop. Og glem ikke at tage en skål i #BLSkondi, der lige nu er på hylderne i din lokale 7Eleven.

WEB_IMG_8796-510x700Cp6yJ18WIAANO8w

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det havde jeg på: mfpen, Nosomnia, Triwa