NikeLab gør det igen - designer teknisk Presto model

Gosha Rubchinskiy præsenterer nyt mærke med ven – lanceres idag hos Dover Street Market

Lige nu sidder tre designere urokkeligt på tronen i modebranchen. I hvert fald set fra min optik. Det er Guccis Alessandro Michele, Vetements og Balenciagas Demna Gvasalia og så naturligvis Gosha Rubchinskiy, der igennem flere sæsoner har fortryllet modebranchens med sit eponyme mærke og anti-æstetiske, post-sovjetiske udtryk.

1187090

Men selv om Gosha næsten kun lige er begyndt, så engagerer han sig gerne i et nyt mærke, der igen hylder de sovjetiske rødder. Og navnet på mærket virker måske bekendt; PACCBET. Navnet har optrådt på mange af Goshas items de senere sæsoner (senest et nyt Gosha Rubchinskiy x Reebok collab), og er altså nu blevet navnet på et nyt skatemærke, der udover Gosha selv, drives af Goshas gode ven og muse Tolia Titaev.

1187086

Kollektionen går i samme retning som meget af det, som vi tidligere har set fra Gosha Rubchinskiy, og byder på hoodies, t-shirts og selvfølgelig også skateboards.

Til Dazed siger Titaev: “The idea of PACCBET originated a couple years ago when we started thinking about creating a new Russian skateboard brand.”

PACCBET sættes til salg i Dover Street Market idag. Jeg sidder klar, og det samme bør du. Det bliver uden tvivl kamp om mærket – primært fordi Gosha er medafsender på det. Og mon ikke PACCBET kan blive et nyt hypefænomen?

1187084 1187087 1187088 1187091 1187093 1187094

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NikeLab gør det igen - designer teknisk Presto model