Gucci SS17 - Maksimalisme for fuld smadder

5 Favoritter fra Acne Studios

Acne Studios står har altid stået ud som et af mine absolutte favoritmærker. Og sådan bliver det helt sikkert ved med at være, hvis takterne fortsætter på denne måde. AW16-kollektionen byder på både uniformeret inspiration, workwear og naturligvis emojis.

Jeg har udvalgt 5 sikre favoritter fra kollektionen.

acnestudiosarticleimage1

1. Acne Studios frakke
Vi nærmer os frakketiden. Og med denne sag går man absolut ikke galt i byen. Den navy frakke er evigt elegant og tidsløs. Jeg er fan.

221163-13N_B_168

2. Acne Studios Sweater
De løse silhuetter og sweatshirts i al almindelighed trender rent massiv lige nu. Denne sag har fået den karakteristiske Acne Studios smiley på sig, og fungerer fremragende på de afslappede dage.
2HD156-885_A

3. Acne Studios Blazer
Man kunne have valgt mange blazere fra Acnes AW16-kollektion. Også blazer, der æstetisk er sjovere og mere eksperimenterende end denne. Men den grå er bare en essential, der skal hænge i garderoben. Og så skader det ikke, at Acnes fit er ganske fortrinligt. Og ja, så er jeg faktisk ganske vild med den modige styling med pink strik.
2BA156-990_A_43

4. Acne studios Sneakers
Det var svært ikke at få optur over Acnes Emoji kollektion, der landede i sommeren. Her var bananer og donuts printet på trøjer og sko. Ret så sweet. 
2ER163-100_C_

5. Acne Studios Pants
Normalt har dine workwear bukser haft de overdimensionerede lommer på siderne. Men hos Acne prøver man nu kræfter med lommer på lårene. Jeg synes faktisk, at det giver ret god mening.
20J163-885_B_217

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gucci SS17 - Maksimalisme for fuld smadder