Louis Vuittons AW16-kollektion starter drømme

Gucci SS17 – Maksimalisme for fuld smadder

De fleste skanidnaviske mænd må krumme tæer, når de ser Guccis herrebeklædning. Alessandro Michele, Guccis designer, tager nemlig maksimalismen til ekstremer, der ligger os så fjernt. SS17-kollektionen, der igen igår blev fremvist i Milano, ændrede ikke ved det faktum. Designeren havde skruet på alle tænkelige larmende tangenter i en kollektion, der hyldede 70’ernes natklubs vibes og renæssancens beklædning. Præcis som han plejer.

gucci-womens-ss17-5

Samtidig var kollektionen både en præsentation af herre-og damelinjen – altså en helt ny måde at anskue modesystemet på, der lige nu vendes op og ned.

Selvom kollektionen virker nærmest umuligt at rocke – det samme var tilfældet, da den fulde SS17-kollektion blev præsenteret i juni – er der noget fangende ved Micheles æstetiske kunnen. Og måske er kunsten, at bryde kollektionen ned. Item for item. På den måde forstår man måske bedre, hvorfor designeren er en af branchens vigtigste lige nu.

Tjek dele af kollektionen ud her.

gucci-2017-ss-collection-07 gucci-2017-ss-collection-3 gucci-2017-ss-collection-04 gucci-2017-ss-collection-05 gucci-2017-ss-collection-06

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Louis Vuittons AW16-kollektion starter drømme