5 Favoritter fra Acne Studios

Nye NMD fra Pharrell og adidas – holder liv i silhuetten

Idag slap adidas langt om længe den nye Yeezy 350 V2 løs. Den er flot. Og selv om Pharrell umiddelbart ikke kan igangsætte helt samme hypehysteri som Kanye, så kommer der en virkelig fin lancering i næste uge.

Pharrells version af årets sneaker, NMD, der tidligere er blevet lanceret i en gul colorway, bliver nemlig sat til salg i fire nye, friske colorways. Naturligvis med broderier og statements på. Blå, sort, orange og rød er farverne, der gerne skulle blive lanceret den 29. september. Endnu er der ingen officiel forhandlerliste, men mon ikke de bliver limiteret som den første version.

NMD’en er i min optik blevet malket lidt for hårdt siden den for alvor ramte gaden i foråret, og det er en skam, synes jeg. Men heldigvis giver Pharrell NMD’en lidt momentum tilbage med sin optimering af silhuetten.

Hvilken er din favorit? Jeg allierer mig gerne med den orange colorway.
adidas-nmd-human-race-pharrell-colorways-03 adidas-nmd-human-race-pharrell-colorways-04 adidas-nmd-human-race-pharrell-colorways-02 adidas-nmd-human-race-pharrell-colorways-01

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 Favoritter fra Acne Studios