Sneakergodter til kæresten - Naked samarbejder med Vans

Soulland flirter med interiør – samarbejder med Bolia

Så gør jeg det igen. Beretter om et samarbejde, der inkluderer Soulland. Det danske mærke har nemlig max ild i den. Siden august har mærket med Silas Adler som designstyrmand kollaboreret med skateren Eric Koston, 66 North og nu står den på interiør sammen med Bolia.

Samarbejdet er resulteret i syv forskellige items, en bænk, skamler, et berber-tæppe, accessories i beton, et råt spejl og funktionelle opbevarings- løsninger, der har fået navnet “No future, New Culture”.

Soulland-Silas-Adler-Bolia-intro-1

Kollektionens æstetiske udtryk har Silas Adler fundet i danske, sociale boligbyggerier fra 60’erne og 70’erne. Og derfor byder materialerne på læder, beton og stål.

Om kollektionen fortæller Silas: ”Vi har længe haft svært ved, at finde det helt rigtige interiør til vores messestande og butikker. Så hvorfor ikke lave det selv? Vi er meget inspireret af materialekontraster og det har været vores fokus med dette projekt. Vi har blandet meget eksklusive materialer som lakeret Birkeknold med mere industrielle materialer som cromatiseret stål. Vi er også meget inspireret af sociale boligbyggerier fra 60erne og 70erne, på godt og på ondt. Sloganet for kollektionen “No Future, New culture” opsamler lidt de kontraster, som er den røde tråd i både historie og materiale”

Kollektionen er spot on, og hver eneste ting måtte gerne ende i min lejlighed.  Du kan shoppe dine favoritter hos Bolia.

Soulland-Silas-Adler-Bolia-1 Soulland-Silas-Adler-Bolia-4 Soulland-Silas-Adler-Bolia-3 Soulland-Silas-Adler-Bolia-5 Soulland-Silas-Adler-Bolia-6

Foto: Sascha Oda

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakergodter til kæresten - Naked samarbejder med Vans