Nordic Style Icon by Zalando - Jeg er nomineret

Dr. Martens teamer op med Stüssy – Punkede vibes og lækker læder

Dr. Martens er en tro følgesvend for mine fødder. Igennem en årrække har min konstante go-to sko været brogue-silhuetten fra de ikoniske engelske fodtøjsmagere, der det seneste år er blevet krydret med loaferen. Men nu har mærket netop annonceret et nyt udspil, der rent faktisk får mig til at overveje, om jeg virkelig skal prøve kræfter med den legendariske ’1460 8 Eye’-støvle, når vintermånederne trænger sig på.

Sammen med surfermærket Stüssy, har Dr. Martens i hvert fald lavet tre styles, der snuser til mærkernes rødder i kreative subkulturer og leger med ikoniske silhuetter.

Resultatet af samarbejdet er støvlen, der har et eksklusivt ydre i småkornet læder. Den nye fortolkning af støvleklassikeren udkommer i en sort og en mørk kirsebærrød version, og bliver ledsaget af en opdateret version af Dr. Martens ’Ramsey Creeper’, der udkommer i samme sorte læder som støvlen. Ud over de genkendelige gule syninger i skoens side, har også gepardmønsteret fundet sig til rette på ’Creeper’-skoens top.

Og særligt den kornede/grynede læder tiltaler mig. Gid broguen også var en del af dette collab.
Anyways, nice job, Dr. og Stüssy!

DRM1 DRM2 DRM3 DRM4 DRM5 DRM6

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nordic Style Icon by Zalando - Jeg er nomineret