Dr. Martens teamer op med Stüssy - Punkede vibes og lækker læder

Og så skete det – adidas Originals og BAPE laver NMD sammen

Bedst som jeg troede, at adidas’ NMD-silhuetten var lagt i graven efter en alt for konstant og overdreven lancering af nye modeller, så sker der ting og sager i NMD-land.
Det hele er selvfølgelig blevet skudt igang af Pharrells Hu NMD, som jeg skrev om forleden, og som idag blev lanceret. Men et nyt collab giver utvivlsomt den komfortable NMD ekstra forlænget levetid. For adidas teamer op ingen ringere end BAPE om et NMD-collab.

Allerede kort efter lanceringen af den første NMD i slutningen af 2015, var flere medier klar med prototypetegninger på et potentielt NMD- collab mellem adidas og BAPE, og ja, nu lader samarbejdet tilsyneladende til at blive en realitet. Så i den forbindelse må jeg bare beklage mit sprogbrug og sige; FUCK HVOR DOPE!

Skoen kommer i to forskellige colorways i henholdsvis grøn og lilla camo… selvfølgelig. Og subtilt kan den famøse BAPE abe spores på toppen af skoene.

BAPE x adidas Originals NMD R1 er sat til at lancere den 26. november. Så værsgo, du har hermed en fantastisk årsag til at shoppe en for tidlig julegave til dig selv.

adidas-bape-nmd-r1-collab-01
bape-adidas-nmd-r1-details-02-396x575 bape-adidas-nmd-r1-details-04-396x575 bape-adidas-nmd-r1-details-06-396x575 bape-adidas-nmd-r1-details-17-396x575

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dr. Martens teamer op med Stüssy - Punkede vibes og lækker læder