Vetements tager endnu et stort skridt - henter assistance hos Maison Margiela

Fredagsinspiration fra A$AP Rocky og Robert Pattinson – Sprøde toner og sej kampagne

A$AP Rocky og Robert Pattinson i samme kontekst kunne godt lyde som noget Dior-relateret. Som bekendt, har begge optrådt i modehusets efterårskampagne. Men faktisk skal fredagens inspiration ikke kun handle om Dior. Jeg starter nemlig med nogle ekstremt svedige toner, der naturligvis har den gode A$AP Rocky som afsender. Sammen med den britiske producer Mura Mas har Rocky begået et frækt weekendhit. Nummeret hedder “Love$ick” og får dig utvivlsomt i weekendstemning. (!)TURN THOSE SPEAKERS UP(!)

05-holding-asap-rocky

Og så videre til Dior. For i denne weekend bliver modehusets forårskampagne luftet. Her er der igen blevet plads til Twillight-stjernen Robert Pattinson og minsandten om ikke kampagnen er skudt af Karl Lagerfeld. Hypebeast skriver, at den nye kampagne vil blive præsenteret i magasiner verden over i denne weekend. Og det glæder jeg mig til at se. Forsmagen er i hvert fald cool, og Dior har været seje i deres kampagneskydninger de seneste sæsoner.
robert-pattinson-karl-lagerfeld-dior-homme-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vetements tager endnu et stort skridt - henter assistance hos Maison Margiela