Endnu et fristende lagersalg - Martin Asbjørn og BLS teamer op

Vetements tager endnu et stort skridt – henter assistance hos Maison Margiela

Hvis man var en af dem, der troede, at Vetements hype ville blive en døgnflue, så må man altså krybe til korset og tro om igen. For ikke nok med at Vetements bliver ved med at imponere rent kollektionsmæssigt, så sker der også interessante ting og sager bag kulissen. Det franske designkollektion med Demna Gvasalia i spidsen har nu hyret Nina Nitsche som ny collection director.

Og hende Nitsche er ikke hvem som helst. Hun har været “første assistent” hos Martin Margiela i over to årtier. Så på papiret virker det til at være et match made in heaven. Særligt fordi Gvasalia selv har arbejdet for Margiela og også fordi Vetements sæson efter sæson henter stor inspiration i Margielas gamle kollektioner.

Demna Gvasalia er da heller ikke i tvivl om, at den nye hyring har stor betydning for mærket: »Nu bliver det voksent«. Og måske pønser kollektivet på at ruste sig til at blive mere end et hypet fænomen. Hvem ved?

Vet
1188984

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu et fristende lagersalg - Martin Asbjørn og BLS teamer op