Find din indre Buzz Lightyear frem: Vans laver Toy Story kollektion

Supreme x Levi’s – I handlen på torsdag

På torsdag drager jeg mod London for at se nærmere på en ny sneaker fra Jack&Jones. Det kommer der naturligvis meget mere om, men turen blev lige endnu bedre. Hvorfor? Fordi Supreme netop har offentliggjort deres Levi’s-collab kommer i handlen på torsdag. Så ja, London er the place to be på sådan en dag – særligt hvis man er en sucker for god denim. Sammen har de begået perfekte denimjakker med shearlingkraver og to par af de ikoniske 501 jeans. Henholdsvis lys og mørk.

Skal du ikke til Paris, London eller New York, så kan du også snuppe sagerne på Supremes webstore
supreme-levis-2016-fw-collection-1 supreme-levis-2016-fw-collection-2 supreme-levis-2016-fw-collection-3 supreme-levis-2016-fw-collection-5 supreme-levis-2016-fw-collection-7 supreme-levis-2016-fw-collection-11

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find din indre Buzz Lightyear frem: Vans laver Toy Story kollektion