Praise God - Yeezy Season 3 dropper i oktober!

NikeLab og Comme Des Garcons laver futuristisk sneaker – og den er bestemt ikke for enhver

Tør du? Det er vel i virkeligheden det helt store spørgsmål, der trænger sig på, når man ser det nye samarbejde mellem Comme Des Garcons og NikeLab. Mærkernes blodblanding blev første gang spottet, da CDG fremviste SS17-kollektionen, og nu er der kommet detaljerede billeder på samarbejdet, der er sat til at lande til februar.

Collab’et byder på sneakers med et futuristisk take, der tager udgangspunkt i Air VaporMax and Air Moc-silhuetterne. Og selv om samarbejdet på papireret er ret smukt, så er resultatet altså ikke for enhver. Jeg springer let og elegant over, men mon ikke sneakerfreaks derude kommer til at føle sig ret fristede?
cdg-nikelab-vapormax-air-moc-01 cdg-nikelab-vapormax-air-moc-02cdg-nike-vapormax-air-moc-001

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Praise God - Yeezy Season 3 dropper i oktober!