Mere Yeezy Boost 350 V2 - Lander 3 styles på Black Friday??

Ugens læsestof – Soundvenue og Another Man

På mit skrivebord i denne uge ligger to magasiner af de ekstra gode. Og ja, der er stadig noget ekstremt charmerende over den trykte modeformidling.
Another Man har lavet en af de bedste udgivelser i lang tid. Harry Styles er igennem magasinet stylet i tre forskellige editorials, der på mange måder er både vanvittigt inspirererende og ekstremt vovede. Derudover byder magasinet på et sejt interview med Demna Gvasalia, der fortæller om Vetements og meget meget mere.

Selvfølgelig er Soundvenue også at finde på bordet. Jeg har selv leveret to artikler til magasinet. Du kan blandt andet møde Lærke Andersen, den danske womenswear designer, der udfordrer kønsnormerne indenfor beklædning. Derudover har jeg skrevet en længere sag om diversitet i moden, og om hvorvidt modens buzzword bare er en trend eller faktisk et topic, der kan manifestere sig i moden.

Og ja, selvfølgelig ingen læsning uden et par briller fra Kaibosh. Det norske brillemærke er netop kommet med en ny serie briller, A Scandinavian in Scandinavia. 
img_0554

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere Yeezy Boost 350 V2 - Lander 3 styles på Black Friday??