Ugens læsestof - Soundvenue og Another Man

Sæsonens bedste bomber er fra Tonsure – og bukser fra mfpen

Siden jeg så den på den tæppebelagte catwalk på Rådhuset i vinters, vidste jeg, at Tonsures puffy bomberjakke ville blive min go-to overgangsjakke, hvis ellers jeg fik fingrene i den. Den gjorde jeg, heldigvis. Jakken er fyldt med gode detaljer som overdimensionerede lommer, et ekstra kort snit og en ret svedig syning på ryggen.

Igår rockede jeg den med en anden øjeblikkelig favorit; nemlig de brede bukser fra danske mfpen, der under sommerens modeuge trak opmærksomhed fra blandt andet GQ. Britisk GQ udnævnte nemlig mfpen som et af de fire sejeste menswear brands i Danmark – en liste, der selvfølgelig også talte Tonsure, Casper and the Beast og Martin Asbjørn. Se den her.

Affiliate – Jakke: Tonsure // Strik: Jack&Jones // Bukser: mfpen // Sko: Comme Des Garcons x Converse 

img_0610

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens læsestof - Soundvenue og Another Man