YOBURGER EDITORIAL

Kan H&M x Kenzo stå distancen? – Fem favoritter fra kollektionen

Tidligere på ugen blev den længe ventede H&M x Kenzo-lookbook spredt på nettet, og nu er samtlige packshots fra kollektionen også blevet offentliggjort. Og det er netop kollektionens packshots, der skal bevise om det hypede samarbejde kan stå distancen og positionere sig med samme succes som tidligere års succesfulde samarbejdspartnere som Alexander Wang og Balmain.

Ser man udelukkende på lookbooken, så gav den et meget larmende billede af en kollektion, hvor dyreprint og et sammensurium af farver – helt Kenzo-typisk – dominerede. Men ja, med packshots i hænde, kan vi nu vurdere, hvorvidt kollektionens pieces også har potentiale til at stå distancen i en typisk herregarderobe, hvor farver, mønstrer og beklædningseksperimenter ikke fylder alverden.

Selv om alle items fra kollektionen på den ene eller anden måde larmer, så er der mange gode items, der får mig til at tro på, at hypen, køerne og interessen i kollektionen kommer på højde med de tidligere år. Også selv om den er en energi-og humorbombe, præcis som den skal være, når man vælger Kenzo som samarbejdspartner.

Jeg har udvalgt mine fem favoritter fra den store kollektion, der lander i butikkerne den 3 november.

UPDATE: SHOP KOLLEKTIONEN HER FRA I MORGEN (TORSDAG D.3 NOVEMBER, Kl. 08.00)
img_0846

Striktrøjen til 699,-
En sikker vinder uanset om du bærer smart trousers eller jeans. En navy strik er nem at integrere i alle looks, og selvom denne sag er fyldt med patches, så fremstår trøjen stadig nedtonet og stilfuld.
6106_sl_216

Bomberjakken til 1299,-
Bomberjakken lever stadig i bedste velgående. Igennem flere sæsoner har den måske været modebilledets vigtigste jakke, og H&M x Kenzos vendbare fortolkning kan også henvende sig til alle. Må det gerne larme lidt, så kan man passende satse på den mønstrede side, og er man mere konservativ og kedelig, så har man den perfekte og minimalistiske sorte bomber på den anden side.

6106_sl_219 6106_sl_220

T-shirt til 249,-
Modeugerne har vist, at printede t-shirts med store logoer stadig er på sit højeste. Og netop storprintede og logofokuserede t-shirts fra Kenzo har været en helt tydelig signatur i mange år. Denne t-shirt kunne lige så godt været taget ud af en permanent Kenzo-kollektion, men er markant billigere.

6106_sl_222

Backpack til 1299,-
Rygsækken er ikke kun forbeholdt skoleelever. Det faktum har efterhånden manifesteret sig i modebilledet, og selv om en sort læder rygsæk er det mest hensigtmæssige og stilfulde valg, så kan den modige type passende prøver kræfter med denne mønstrede sag, der trods alt ikke kommer til at larme alt for meget, hvis man nedtoner den resterende del af sit outfit.

6106_sl_228

Parkafrakke til 2499,-
Måske en af de sikreste ting i kollektionen. Og i min optik måske også den bedste. En puffet parkajakke i denim med subtile farvestrålende detaljer. Ja, den kræver stadig mod, men vil utvivlsomt se godt ud på de fleste. 
6106_sl_238
Se alle items fra kollektionen herunder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YOBURGER EDITORIAL