Kan H&M x Kenzo stå distancen? - Fem favoritter fra kollektionen

OFF-WHITE samarbejder med Matches Fashion – og går ikke på kompromis med den stærke streetwear æstetik

Virgil Abloh har igennem de seneste år formået at sætte et helt særligt præg på streetwear-scenen. Og i min optik bliver designerens OFF-WHITE kollektioner bare bedre og bedre. Selvom kvindekollektionerne ikke er min spidskompetance, så var jeg dybt imponeret over designerens SS17-kollektion, der blev vist frem i Paris i sidste måned. Klar hans bedste til dato.
Og nu kommer der også godter til det mandlige publikum.

skaermbillede-2016-10-15-kl-14-51-38

Virgil Abloh er gået sammen med Matchesfashion om en eksklusiv kollektion, der består af 19 forskellige pieces. Kollektionen bevæger sig om en smal farvepalet, hvor camo, rød og sort er de udprægede farver og hvor æstetikken er præcis som vi kender den. Oversized fit, gode hoodies, de karakteristiske OFF-WHITE striber og det sejeste camo-valg.

Kollektionen lander hos Matchesfashion den 20. oktober.

off-white-matchesfashion-11-550x800off-white-matchesfashion-1-550x800 off-white-matchesfashion-5-550x800 off-white-matchesfashion-9-550x800off-white-matchesfashion-15-550x800 off-white-matchesfashion-20-550x800 off-white-matchesfashion-23-550x800

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan H&M x Kenzo stå distancen? - Fem favoritter fra kollektionen