Vetements afholdte trashy garagesalg i Seoul - sådan så det ud

Raf Simons arbejder på sin første Calvin Klein kollektion – og måske et collab med Sterling Ruby

Modens rygtebørs er netop blevet brandvarm. For sjældent har et rygte været så kærkomment som dét i-D idag kunne berette om. Raf Simons arbejder netop nu på sine første kollektioner som kreativ direktør for Calvin Klein, og de ser ud til at blive endnu mere interessante at stifte bekendtskab med end først antaget.

15culture-well-rafandruby-1-videosixteenbynine1050

Kunstneren Sterling Ruby er nemlig flere gange blevet set på det officielle Calvin Klein hovedkontor i New York, og det kunne meget vel tyde på, at Raf Simons ønsker at samarbejde med Ruby igen for at oppe kvaliteten af CK’s runway kollektioner.

Sammen har Raf og Ruby flere gange slået pjalterne sammen, når Raf Simons har designet kollektioner i eget navn. Særligt samarbejdet fra 2014 står højt på min liste over bedste collabs i modehistorien.

Det helt store spørgsmål bliver dog om Sterling Ruby kun skal hjælpe Raf Simons med det visuelle udtryk i mærkets flagskibsbutikker eller om kunstneren rent faktisk skal sætte sit præg på en Calvin Klein kollektion. Jeg ber til at de sidste scenarie er tilfældet. For hold nu kæft det ville være endnu et stærkt signal at sende fra både Raf Simons og Calvin Klein.

Indtil videre kan du nyde noget af det, som Raf og Ruby tidligere har begået i samarbejde.

21_raf-simons_coats-jackets_storm_3 raf-simons-x-sterling-ruby_3 raf-simons-sterling-ruby-fall-winter-2014-campaign-willy-vanderperre-05

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vetements afholdte trashy garagesalg i Seoul - sådan så det ud