OFF-WHITE samarbejder med Matches Fashion - og går ikke på kompromis med den stærke streetwear æstetik

Vetements afholdte trashy garagesalg i Seoul – sådan så det ud

Har man fulgt en smule med på online modemedier over de seneste uger, så har man stensikkert bemærket al den hemmelighedsfulde Vetements-larm, der har floreret. Tidens fortsat mest hypede mærke har gentagende teaset deres eksklusive garage salg i Seoul i samarbejde med MATCHESFASHION.
Alt vi hidtil har set, har været papkasser og overtegnede Reebok-sneakers, der antydede et collab mellem de to parter.
Men i morges kunne blandt andet HypeBeast så langt om længe løfte sløret for, hvad der egentlig løb af stablen i det Koreanske.

vetements-matchesfashion-seoul-garage-sale-0016

På den – næsten – hemmelige lokation, solgte Vetements tilpassede items fra mærkets kollektioner fra SS15 – AW16 under navnet “Official Fake”. Og her bød Vetements også på items i collab med Reebok, som blev spottet ved mærkets SS17 fremvisning under haute couture modeugen i Paris.

En yderst mærkværdig, men også et kreativt og nytænkende setup fra et luksusmærke af Vetements kaliber. Og vurderet ud fra billederne, så føles konceptet at passe perfekt ind i mærkets anti-æstetiske ånd.

Med hvorfor skulle det eksklusive netop afholde et trashy garage salg i Seuol? Hypebeast har snakket med Guram Gvasalia, Demnas bror.

Hvad er konceptet bag garagesalget?
“Vores hensigt var ikke at samarbejde med nogle koreanske butikker, da vi ikke vil lancere en begivenhed med én udvalgt forhandler. Så vi besluttede at gøre det på en mere neutral måde. Og det var også derfor samarbejdet med MATCHESFASHION kom i stand”, fortæller Gvasalia og fortsætter: “Det koreanske marked er blevet et af de vigtigste markeder for luksusindustrien. Efter USA er Korea vores største marked, hvilket er væsentligt for os.”

Og ja, sådan her så det ud, da tidens mest eftertragtede luksusmærke solgte klæder i Korea. Ikke ligefrem luksuriøst, vel?

Tjek hele Vetements udvalget hos MATCHES FASHION ud her.

vetements-matchesfashion-seoul-garage-sale-001 vetements-matchesfashion-seoul-garage-sale-002 vetements-matchesfashion-seoul-garage-sale-004 vetements-matchesfashion-seoul-garage-sale-008 vetements-matchesfashion-seoul-garage-sale-0012 vetements-matchesfashion-seoul-garage-sale-0013 vetements-matchesfashion-seoul-garage-sale-0015  vetements-matchessfashion-seoul-garage-sale-006

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OFF-WHITE samarbejder med Matches Fashion - og går ikke på kompromis med den stærke streetwear æstetik