Whyred inviterede til denimlaunch

Gosha Rubchinskiy skyder lookbook for Topman – spreder østblok-æstetik på budget

Selvom Gosha Rubchinskiy bader sig i succes med sit eget mærke og den post-sovjetiske æstetik som han sammen med Demna Gvasalia (Vetements) og stylisten Lotta Volkova har igangsat, så har den russiske designer også gang i mange andre interessante projekter.
Senest har han involveret sig i PACCBET med sin gode ven og muse Tolia Titaev, og nu kaster han sig endnu engang over fotografierne.

skaermbillede-2016-10-21-kl-07-53-06

Gosha har blandt andet skudt for Supreme og nu sætter han igen sit aftryk på den britiske high-street kæde Topman. Anledningen er Topmans julelookbook, og den præges af en grungy vibe med en typisk Gosha styling, et industrielt setup og store kontraster i form af både afslappede og mere formelle items.

Med andre ord er Gosha Rubchinskiy med til at sprede masser af den østblokæstetik som han er kendt for, men med Topman som medafsender, bliver det på budget. Og det samarbejde er stærkt set af Topman.

Topman har endnu ikke offentliggjort, hvornår kollektionen lander, men indtil da kan du tjekke lookbooken ud og se en den tilhørende video. Og ellers er det bare at væbne sig med tålmodighed. Kollektionen er virkelig stærk og byder et alsidigt udvalg af items, der nemt kan inkorporeres i enhver mands garderobe. Og ja, de modige kan selvfølgelig style det som i lookbooken.

topman-2016-christmas-gosha-rubchinskiy-21 topman-2016-christmas-gosha-rubchinskiy-19 topman-2016-christmas-gosha-rubchinskiy-18 topman-2016-christmas-gosha-rubchinskiy-16 topman-2016-christmas-gosha-rubchinskiy-15 topman-2016-christmas-gosha-rubchinskiy-12 topman-2016-christmas-gosha-rubchinskiy-8 topman-2016-christmas-gosha-rubchinskiy-7 topman-2016-christmas-gosha-rubchinskiy-4 topman-2016-christmas-gosha-rubchinskiy-3 topman-2016-christmas-gosha-rubchinskiy-2 topman-2016-christmas-gosha-rubchinskiy-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Whyred inviterede til denimlaunch