Mandagsønskelisten byder på 7 stærke sneakers

Aimé Leon Dore debuterer med sneakers – kan de leve op til deres vanlige æstetiske kvalitet?

Aimé Leon Dore har længe stået højt på listen over brands, som virkelig har imponeret mig. Det har især været mærkets evne til at skyde super enkle og konsekvente, men også vildt inspirerende lookbooks, der har fanget min interesse (se AW16 lookbooken her, eller et par eksempler nedenfor)

I weekenden bød New Yorker så mærket ind med endnu et element, der fangede min interesse. I slipstrømmen af flere sneakersamarbejder med blandt andet Puma og Filling Pieces, skulle Aimé Leon Dore nu bevise, at de kunne stå på egne ben og lave deres første sneakers i eget navn. Og spændende var det, om mærket kunne leve op til deres vanlige æstetiske kvalitet.

Sneakeren hedder Q14 og kommer i 3 forskellige colorways. Dens silhuet trækker tydelig inspiration fra den ikoniske Nike Air Force One, og det er i sig selv et vildt godt udgangspunkt.
Resultatet er da også blevet ganske fint, men måske også liiiiiiidt kedeligt. Men er man på udkig efter et par minimalistiske sneakers, der gerne må have en anelse kant, så er Aimé Leon Dores Q14 et super godt bud.

Q14 kan shoppes her.

aime-leon-dore-q14-2skaermbillede-2016-10-24-kl-10-02-20
ald-fall-footwear-11 ald-fall-footwear-05 ald-fall-footwear-01


MINE FAVORITTER FRA AW16 LOOKBOOKEN

aime-leon-dore-2016-fall-winter-collection-8 aime-leon-dore-2016-fall-winter-collection-9 aime-leon-dore-2016-fall-winter-collection-10 aime-leon-dore-2016-fall-winter-collection-4 aime-leon-dore-2016-fall-winter-collection-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønskelisten byder på 7 stærke sneakers