Nike lancerer ny Presto model - kan meget vel være din næste vintersneaker

Fløjl skal tilbage i garderoben – 8 gode køb i det ikoniske materiale

Efteråret har for længst ramt os. På tendensfronten har det igen betydet postsovjetiske vibrationer, når Demna Gvasalias bad-taste-is-good-æstetik har spredt sig som ringe i vandet. Efteråret står bestemt også  rulamsjakkens tegn, ligesom bomberjakken også stadig er en væsentlig spiller. Og ja, så må vi naturligvis ikke glemme det løsere fit, der stadig sniger sig ind i herregarderoben.

1192591

Men én tendens kan du meget vel have overset. Din bedstefars yndlingsmateriale har nemlig gjort sit comeback. Ja, jeg taler selvfølgelig om fløjl. Et materiale, der ikke længere kun hører fortiden og din bedstefars garderobe til. Fløjl er tilbage og det trender mere end nogensinde.

Selv om flere af de store og mere nicheprægede brands dyrker materialet, kan man alligevel nemt gå galt i byen. Fløjl skal nemlig bæres med påpasselighed, for når det bæres dårligt, så er det RIGTIG dårligt.

Blazeren
Selv om herregarderoben bliver løsere og blazerjakkerne igen bliver længere, så skal du ikke hoppe på den vogn, hvis du afprøver en fløjlsblazer. Sørg for at jakkens skæring er small, således opnår du det mest moderne look. Og i den sammenhæng kan du passende rette blikket mod de dobbeltradede udgaver, der i denne sæson blandt andet kan erhverves hos Gant Rugger og NOAH.
ruggergan5

Bukserne
Præcis som med blazeren, så er det vigtigt, at bukserne ikke bliver for loose. Dog kan du sagtens udfordre det løse look en anelse mere, når det kommer til benklæderne. Køb et par med læg, men sørg samtidig for at buksen stumper lidt. Bare se Tinie Tempah før et Burberry show i London. Det er fløjl, men det er samtidig dødaktuelt.
tinie-tempah-burberry-burgundy-suit-lfw

8 essentiele items i fløjl.
1. Zara Blazer // 2. Marc Jacobs Blazer // 3. A.P.C jakke // 4. Weekday bukser // 5. Gant Rugger blazer // 6. Topman skjorte // 7. Armoire Officielle blazer // 8. Noah Blazer og buks
untitled

Jeg har naturligvis også samlet 8 af de bedste AW16-items i fløjl. Vi starter hos Zara, der har lavet et fremragende eksemplar på en dobbeltradet blazer i et moderne look. Hos Marc Jacobs har man også styr på blazeren, dog i dens enkeltradede form og i en stærk vinrød kulør. Hos franske A.P.C har man fortolket den klassiske denimjakke og lavet den i fløjl, og highstreetkæden Weekday har man lavet de essentielle mørkeblå fløjlsbukser. Også hos Gant Rugger er man gået dobbeltradet til værks med en sort blazer i de karakteristiske stof. Hos Topman har man skjorten og hos Armoire Officielle har Kjetil Aas designet den sejeste blazer i en grøn nuance. Og ja, så slutter vi hos NOAH, der til perfektion formår at give fløjl et ungdommeligt pust. 1192589

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike lancerer ny Presto model - kan meget vel være din næste vintersneaker