Få 20% på ALT hos ASOS i dag - Her er 12 gode køb

Gucci lancerer retro items – masser af logo og kitsch

Store logoer og fuld gas på kitsch-elementerne har været en fremtrædende tendens i modebilledet igennem sidste par sæsoner. Det er ikke længere et no-go at flashe logoer. Tværtimod.
Og skal man vælge ét brand og dermed ét logo som man i særdeleshed gerne vil flashe, så må det være det italienske modehus Gucci.

Efter Alessandro Michele er kommet til huset med sine pyntesyge og udfordrende kollektioner er mærket mildest talt blevet genfødt. Og vi har da også set flere eksempler på loger i de seneste kollektioner.

Alligevel kan man føle, at Alessandro Michele har hørt Gucci-fans og hypefanatikeres bønner med et nyt udspil. Den kreative direktør har nemlig leget med print og nyfortolkninger af modehusets 80’er logo. Det har resulteret i en vintage-inspiret sort tee og en cremehvid hoodie. Men som alt andet Gucci, så skal man have spenderbukserne på, hvis man vil represente. T-shirten går til $420 og hoodie til $1,200.

iconic-gucci-logo-002

iconic-gucci-logo-001

ASAP Rocky i retro Gucci tee

ASAP Rocky i retro Gucci tee

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få 20% på ALT hos ASOS i dag - Her er 12 gode køb