Gucci lancerer retro items - masser af logo og kitsch

Ny lookbook fra Art Comes First – Punk møder jakkesæt og slips

I flere år har Shaka Maidoh og Sam Lambert, bedre kendt som Art Come First, været en stor inspirationskilde for mig. Det skal dog også siges, at det i flere år stod pænt uklart for mig, hvad deres egentlige profession var. Deres kreativitet og evne til at formidle mode har man dog aldrig været i tvivl om.

Det lader dog til, at de to nomader efterhånden er ved at findes deres plads som reelle designere. Senest har de samarbejdet med Fred Perry, og nu kommer der så endnu en kollektion fra de to kreatørers hænder.

skaermbillede-2016-11-02-kl-14-40-35

AW16-kollektionen byder endnu en gang på et spændende mix af punk-referencer og elementer fra den mere klassiske del af herregarderoben, hvor slipset blandt andet kommer til sin ret. Med afsæt i netop punken er kollektionen holdt i en monokrom palet og konsekvent æstetik. Og ACF prøver samtidig kræfter med womenswear, hvilket faktisk er resulteret i et ganske fornuftigt resultat. Den typiske herrebeklædning er fortolket til en kvindelig kontekst, der på intet tidspunkt går på kompromis med feminiteten.

Kollektionen lander inden længe hos Art Comes First. Og måske du også kan finde tøjet hos Storm inden længe. I hvert fald har den danske forhandler tidligere solgt ACFs ekviperring.

art-comes-first-2016-fall-winter-collection-0001 art-comes-first-2016-fall-winter-collection-0002 art-comes-first-2016-fall-winter-collection-0003 art-comes-first-2016-fall-winter-collection-0004 art-comes-first-2016-fall-winter-collection-0005 art-comes-first-2016-fall-winter-collection-0008 art-comes-first-2016-fall-winter-collection-0009

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gucci lancerer retro items - masser af logo og kitsch