Dine vinterstøvler er landet - og de kommer fra Casper And The Beast

Travi$ Scott er ny frontfigur for Saint Laurent – i Anthony Vaccarellos første brandfilm

Det skabte røre i andedammen, da Hedi Slimane forlod det traditionsrige modehus Saint Laurent tilbage i foråret. For hvordan ville det gå mærket uden designerens nærmest magiske evner til at skabe rockede kollektioner med et eksklusivt twist? Det første svar fik vi allerede under modeugen i september, hvor Anthony Vaccarello, der har overtaget chefdesignerposten hos Saint Laurent, fremviste sin første kollektion. Om Vaccarello kan holde niveauet for modehuset er endnu for tidligt at sige, men rent  æstetisk gik han i hvert fald en ny og knap så rocket vej. Derimod var sex alteroverstrålende i kollektionen.

Blot en måned efter Vaccarellos første og meget sexede kollektion, så er designeren klar med et nyt projekt, der udfolder sig på skærmen. Der er nemlig tale om en kortfilm, der blandt andet inkluderer den seje rapper Travi$ Scott. Dermed sætter den nye designer altså også scenen for en ny portefølje af ambassadører for mærket. Og første skridt på vejen i samarbejde med Travi$ Scott falder i hvert fald i min smag.

1193983

Se videoen her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dine vinterstøvler er landet - og de kommer fra Casper And The Beast