Mit Søndagskit - Strik og et godt magasin

Palace x adidas Orignals AW16 – Fuld fart på fodboldreferencerne

Der er blevet skrevet meget om særligt ét collab de seneste dage. Nemlig det femte samarbejde mellem adidas Originals og kult/skatemærket Palace. Og det er et samarbejde, der har fuld fart på fodbold- og retroreferencerne i en kollektion, der inkluderer et tracksuit, hættetrøjer, sweats, tees og naturligvis også sneakers.

Normalt har jeg det ret vildt over disse collabs, og adidas Originals x Palace falder da også perfekt ind i tidsånden med den halvgrimme retro æstetik. Alligevel er jeg ikke imponeret. Tøjet er en sag, men kollektionens sneakers gør det på ingen som helst måde godt for mig.

Men hype er hype, og måske er du mere imponeret end jeg er. Kollektionen lander online den 11. november. Mere præcist 00:01 GMT. Og uanset hvad, så bliver der kamp om den.

palace-adidas-fall-winter-2016-collection-1 palace-adidas-fall-winter-2016-collection-2 palace-adidas-fall-winter-2016-collection-3

palace-adidas-fall-winter-2016-collection-8palace-adidas-fall-winter-2016-collection-4 palace-adidas-fall-winter-2016-collection-5 palace-adidas-fall-winter-2016-collection-6 palace-adidas-fall-winter-2016-collection-7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit Søndagskit - Strik og et godt magasin