Kendrick Lamar samarbejder igen med Reebok - og leger stadig med Classic-silhuetten

NICK WOOSTER, GREATS og LARDINI laver slip-ons til vinteren – lanceres idag

Det er ingen hemmelighed, at Nick Wooster igennem mange år har stået som en af mine store inspirationskilder. Derfor er enhver nyhed fra netop WoostGod også kærkommen. Og stilikonets kontinuerlige samarbejde med både Lardini og skomærket GREATS kaster nu endnu et collab af sig, der lander idag. Faktisk er det, det fjerde af slagsen.

Collabet byder på to par slips-ons i tunge, vintervenlige tweed-kvaliteter, og med en sål, som er en anelse overdimensioneret. De to par slips-ons går på den måde perfekt i spænd med Woosters stil – som altid – og gør det nemt for alle os andre at rocke dem.

Skoene lander idag på GREATS, men skal du have fingrene i dem, ja så må du kæmpe med de typiske udfordringer ved at handle fra USA.
greats-wooster-lardini-2016-fall-winter-footwear-collaboration-01 greats-wooster-lardini-2016-fall-winter-footwear-collaboration-2 greats-wooster-lardini-2016-fall-winter-footwear-collaboration-3 greats-wooster-lardini-2016-fall-winter-footwear-collaboration-4

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kendrick Lamar samarbejder igen med Reebok - og leger stadig med Classic-silhuetten