NICK WOOSTER, GREATS og LARDINI laver slip-ons til vinteren - lanceres idag

Løbemærket DOXA lancerer ny kollektion – og fusionerer mode med sport

Mode og sport er efterhånden to sider af samme sag. Sportswear trender (stadig) eksplosivt i modebilledet, og jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke længere finder det usandsyneligt at rocke en teknisk løbejakke som hverdagsbeklædning. Ja, faktisk har jeg en helt specifik løbejakke i tankerne.

Men lad mig først starte med en lille introduktion. Et nyt dansk løbemærke ved navn DOXA har nemlig set dagens lys. Faktisk stiftede jeg allerede bekendtskab med mærket, da det tilbage i februar indledte en kickstarter-kampagne med tilhørende capsule collection.  Nu er DOXA så klar med den første reele kollektion, der i dag er blevet lanceret hos Støy Munkholm i Århus.

doxa_image_1

DOXA designer løbetøj med snilde for både det tekniske, der naturligvis hører til i løbeuniverset, men bestemt også med snilde for den gode stil. Med mere end 20 års erfaring som løber, og med en baggrund i modebranchen, har grundlægger John Hansen designet en Pre-Spring 17 kollektion, hvor hvert produkt giver løberen de bedste muligheder for at komme stilsikkert, varmt og synligt gennem vintersæsonen.

Og netop det leder mig tilbage til den specifikke løbejakke. For i min optik, uanset om der skal løbes, trænes eller rockes et look med teknisk kant, så holder kollektionens løbejakker vitterligt. Særligt den camoinspirerede jakke begejstrer mig.

Kollektionen kan shoppes hos Støy Munkholm her.

doxa_pre_spring17_5 doxa_pre_spring17_1 doxa_pre_spring17_4  doxa_pre_spring17_6 doxa_pre_spring17_8

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NICK WOOSTER, GREATS og LARDINI laver slip-ons til vinteren - lanceres idag