Løbemærket DOXA lancerer ny kollektion - og fusionerer mode med sport

I vintermundering fra Jack & Jones

Indlægget er sponsoreret 

Uldfrakken er for længst fundet frem. Og igen i år er den navy af slagsen min GO-TO. Derfor er den også omdrejningspunktet for denne måneds Jack & Jones-look, som del af mit ambassadørskab for mærket.
Jeg har prøvet kræfter med den klassiske frakke i en størrelse større end normalt for at få et boxy/oversize fit. Derudover har jeg forsøgt at gøre det ekstra casual med en hoodie under den mere formelle frakke.

Udover at lave nogle fine frakker, så imponerer JJ mig i særdeleshed med mærkets jeans/denim-program. Forleden var jeg en tur forbi mærkets mastodontiske HQ i Brande, hvor jeg blandt andet fik et indblik i Jeans-universet. Og tro mig, kvaliteterne måler sig med de største spillere på markedet, mens priserne er nogle helt andre.

Så selvfølgelig skulle der jeans på til dette look. På trods af min kærlighed for de løse silhuetter lige nu, så gik jeg for et par skinny jeans, for ja, de holder sgu også stadig.

Looket kan shoppes her.

Affiliate: Jakke: Jack & Jones (lign) // Jeans: Jack & Jones // Hoodie: Jack & Jones // Handsker: Jack & Jones // Sko: Casper And The Beast 

img_0967img_0954img_0971 img_0964

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbemærket DOXA lancerer ny kollektion - og fusionerer mode med sport