En Ny Variant af Gammel Dansk - akkompagneret af sej kampagnevideo

Stella McCartney laver sin første herrekollektion – og den er for VILD!

I modesammenhænge er Stella McCartney bestemt ingen ny spiller. Længe har den britiske designer markeret sig stærkt med sine egne kollektioner samt med sine sporty designsamarbejder med adidas. Men fremadrettet vil du nu også som mand kunne iklæde dig Stella McCartney. Og du kan seriøst godt begynde at glæde dig.

I fredags præsenterede designeren nemlig hendes første menswear-kollektion, der lander i butikkerne til januar. Og den er….. undskyld mit sprog….. så FUCKING DOPE. McCartney formår på luksuriøs vis at mixe streetwear med mere klassisk tailoring, og kombinationen går i McCartneys designsunivers op i en højere enhed.

Ja, som du kan høre, så er jeg totalt oppe at ringe over kollektionen, der blandt byder på seje fulgebroderier, der faktisk er inspireret af designerens far, nemlig Sir Paul McCartney, og derudover masser af leg med silhuetter, mønstre og farvekombinationer.

Se kollektionen her, og glæd dig til januar!
01-stella-ss-17-mens 02-stella-ss-17-mens 03-stella-ss-17-mens 04-stella-ss-17-mens 05-stella-ss-17-mens 06-stella-ss-17-mens 07-stella-ss-17-mens 08-stella-ss-17-mens 09-stella-ss-17-mens 10-stella-ss-17-mens 11-stella-ss-17-mens 13-stella-ss-17-mens 17-stella-ss-17-mens 19-stella-ss-17-mens 21-stella-ss-17-mens

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Ny Variant af Gammel Dansk - akkompagneret af sej kampagnevideo