Jack & Jones x Tuan Le 2. drop lanceres i morgen - Og du er inviteret med til lanceringen

Snør dine sneakers med kabelbindere – når Eytys lancerer collab med Yung Lean og hans slæng

Yung Lean har fart på – og det er ikke bare med sin musik. I år har den svenske rapper blandt andet optrådt i Calvin Kleins store reklamesatsning, anklaget Urban Outfitters for at plagiere sit merchandise-design, og nu er han sammen med sit designkollektiv, Sad Boys, klar med et sneakercollab sammen med Eytys, der længe har figureret som et af mine klare favoritter på sneakerfronten. Og det nye sneakercollab er sindssygt og kommer utvivlsomt til at dele vandene.

Samarbejdet introducerer en ny silhuet, Spider, og den minder en anelse om Jet-modellen, der allerede er i porteføljen. Men udover at være byde på en monokron, sort overdel og en kontrastfarvet sål i grøn, så skal skoene snøres med kabelbindere. Det er fandeme vildt!

I min optik balancerer det på grænsen mellem galt og genialt, men det er selvfølgelig ikke overraskende, når Yung Lean står som medafsender.

Skoene lander hos Eytys til december.
eytys-yung-lean-sad-boys-spider-sneaker-2  eytys-yung-lean-sad-boys-spider-sneaker-1eytys-yung-lean-sad-boys-spider-sneaker-3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jack & Jones x Tuan Le 2. drop lanceres i morgen - Og du er inviteret med til lanceringen