Balenciaga laver sporty og futuristisk sneaker - føler du den?

90’er vibes med Tommy Hilfiger og Zalando

Indlægget er sponsoreret

skaermbillede-2016-11-21-kl-20-25-21

2016 har stået i 90’erne og nostalgiens tegn. Årtiets tendenser er blevet genoplivet på gaden såvel som hos nogle af modebranchens største og mest toneangivende brands. Èt af dem er Tommy Hilfiger, der tilbage i april måned sendte Tommy Jeans capsule kollektionen ud, som havde Lucky Blue Smith og Hayley Baldwin som kampagnemodeller. Og i min optik er det netop den kollektion, der for alvor har vakt det amerikanske brand til live igen.

I oktober sendte Tommy Hilfiger så deres anden capsule kollektion ud, naturligvis med 90’erne som omdrejningspunkt endnu en gang. Den kollektion bød blandt andet på en svedig hoodie med det ikoniske logo og Tommy Jeans påsyet dens ærmer, og den er blot er ét af mange stærke items fra udspillet, der lige nu kan shoppes hos Zalando.

Zalando fejrer i øvrigt årtiet til fulde med en række 90’er inspirerede items fra Calvin Klein, adidas, Vans og mange flere brands, der hylder logomaniet. Se det store udvalg her.

Shop den retroinspirerede hoodie fra Tommy Jeans-kollektionen på Zalando

img_1029 img_1063img_1046  img_1030 img_1031

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balenciaga laver sporty og futuristisk sneaker - føler du den?