90'er vibes med Tommy Hilfiger og Zalando

4 favoritter fra Palace AW16 ‘Ultimo’ Collection – Lander i morgen

Selv om 2016 lakker mod enden bliver der stadig spyttet interessante sneakers, designsamarbejder og minsandten også kollektioner ud. Èn af de kollektioner kommer fra det hypede skatebrand Palace, der byder på en bred palette af items med iøjnefaldende detaljer i det nye ‘Ultimo’-udspil, hvoraf flere hylder Tupac og 90’erne. Sejt…

Kollektionen lander i morgen kl. 07.01 p.m. ET – online – og der bliver naturligvis rift om den, som tilfældet altid er hos mærket. Så du gør klogt i at gøre dit forarbejde og allerede nu se nærmere på dine favoritter.

Jeg er gået for to armygrønne overdele, en coach jakke og en mere teknisk af slagsen, en 90’er inspireret tracktop, der i min optik også trækker referencer til OFF-WHITEs nye samarbejde med Levi’s (tjek lige farvekombinationen) og for sjovs skyld, skal crewnecken med “TUPALACE” naturligvis også nævnes.

skaermbillede-2016-11-23-kl-09-06-59palace-2016-winter-ultimo-collection-1 palace-2016-winter-ultimo-collection-2

palace-2016-winter-ultimo-collection-7

palace-2016-winter-ultimo-collection-0 palace-2016-winter-ultimo-8 palace-2016-winter-ultimo-6 palace-2016-winter-ultimo-5 palace-2016-winter-ultimo-4 palace-2016-winter-ultimo-3 palace-2016-winter-ultimo-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

90'er vibes med Tommy Hilfiger og Zalando