Verdens herligste sportsekviperring - når Thom Browne fejrer Thanksgiving

Maison Kitsuné lancerer ‘Holiday’-kollektion – med “krystaler” fra Swarovski

Franske Maison Kitsuné er endnu en gang ved at gøre shoppen lukrativ op til julehandlen. Og hvordan gør man så det? Man lancerer naturligvis endnu en “Holiday”-kollektion. Igen i år er der noget unikt ved kollektionen, der lander just in time for christmas. Hvor danske Peter Jensen tidligere har sat sit æstetiske præg på højtidskollektionen, er det i år Swarovski-sten, der pryder den franske ræv.

Udover de glinsende sten på flere elementer i kollektionen, der er hold i sort, er kollektionen en anelse kedelig. I hvert fald, hvis man sammenligner den med Peter Jensen collab’et, der både var frækt, dristigt og vildt chic.

Men ja, stenene giver bestemt kollektionen noget unikt, og hvad Maison Kitsuné gør, det er ofte det rigtige.

Kollektionen kan købes her.

skaermbillede-2016-11-24-kl-19-40-05

maison-kitsune-crystal-holiday-2016-1 maison-kitsune-crystal-holiday-capsule-collection-02 maison-kitsune-crystal-holiday-capsule-collection-03 maison-kitsune-crystal-holiday-capsule-collection-04 maison-kitsune-crystal-holiday-capsule-collection-01

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens herligste sportsekviperring - når Thom Browne fejrer Thanksgiving