Stilinspiration: Vinter med massevis af tern

H&M holder afslappet jul – og lancerer i øvrigt sej kampagnefilm instrueret af Wes Anderson

Trods julens mange festivitas, understreger H&M med mærkets nye ‘Holiday’-kollektion, at det hele ikke behøver at være alt for formelt, når man klæder sig på i juletiden. I kollektionens nye lookbook, der blandt inkluderer modeller som Dav Hynes fra Blood Orange, viser high-street giganten, hvordan striktrøjer, uldbukser og bomberjakker sagtens kan udgøre et julelook. Og netop det afslappede take på herregarderoben er hele hensigten med kollektionen, fortæller designeren Pernilla Wohlfahrt:

»’Holiday’-kollektionen er fyldt med afslappet og anvendelig elegance. Det handler om at mixe det uformelle med stemningen og anledningen, så man både kan dresse sig op, men også være afslappet med sine nærmeste«.

Flere items fra kollektionen er landet her.
hm-2016-holiday-collection-1 hm-2016-holiday-collection-2 hm-2016-holiday-collection-3 hm-2016-holiday-collection-4 hm-2016-holiday-collection-5

Og H&M nøjes ikke bare med at lancere en ny lookbook. Noget andet imponerende ramte nettet i dag. H&M har begået en julefilm, der er instrueret af ingen ringere end Wes Anderson. I hovedrollen, som konduktør på H&Ms juletog, er Adrien Brody. Endnu et sejt initiativ fra den svenske high-street gigant.
Se den her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilinspiration: Vinter med massevis af tern