Dior lancerer 'Black Carpet' kampagne - og minder os om det smalle jakkesæt

Gosha Rubchinskiy lancerer allerede dele af sin SS17 kollektionen – og genopliver FILA, Kappa og Sergio Tacchini

Jeg var mildest talt imponeret, da jeg tilbage i sommeren anmeldte Gosha Rubchinskiys SS17-kollektion. Den postsovjetiske æstetik, som Gosha er blevet forgangsmand for sammen med Demna Gvasalia og stylisten Lotta Volkova, blev krydret med italienske vintagefornemmeler, når han genoplivede italienske sportswear-og streetwear brands, der ellers havde deres kronede dage for årtier tilbage.

Og helt ærligt, hvem havde troet, at FILA, Kappa og Sergio Tacchini pludselig skulle genoplives og blive cool igen? Ikke mig, men Gosha beviste med kollektionen, at han har momentum og modemagten i sin hule hånd.

skaermbillede-2016-11-29-kl-09-41-43

Og selv om vi stadig er i fuld sving med efterårs-og vintersæsonen, så melder Gosha sig allerede nu klar til at lancere den italienske del af SS17-kollektionen eksklusivt hos Dover Street Market på torsdag.
Derfor er lookbooken til kollektionen også netop blevet offentliggjort. Den er skudt af Gosha selv, og iscenesætter flere af designerens muser.

Det første SS17-drop byder på fire forskellige sneakers og to hoodies sammen med FILA, tracktops med Sergio Tacchini og overdele med Kappa samt enkelte items, der kun kommer med Goshas eget brand på sig.

Men hvad er meningen med hele den italienske inspiration, der kommer som opfølgning på flere kollektioner med østbloks sportstøj med 80’er referencer samt kollektioner med 90’er club-vibes?
»For mig er det meget Italien og meget Gosha. Det handler om Europa nu. Det er en tid, hvor folk har brug for at samarbejde , fordi vi har internettet – alle ved, hvad der sker rundt omkring i verden, så det er dumt at være isoleret. Lad os prøve at finde ord og måder at tale og leve med hinanden. Dette er hovedbudskabet med kollektionen«, fortæller Gosha lidt kryptisk i et interview med Dazed.

På alle tænkelige måder rammer kollektionen perfekt ind i tidsånden, og jeg føler det. Er du også nede med den russiske fortolkning af italiensk sportswear, så skal du sidde klar ved tasterne på torsdag, hvor kollektionen altså lander hos DSM. Der bliver rift om den! Og ja, du kan naturligvis også nøjes med at hoppe i gemmerne og hente dine gamle Kappa og FILA sager frem igen. Jeg ved du har dem.
gosha-rubchinkiy-2017-spring-summer-collection-lookbook-5 gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-closer-look-11

gosha-rubchinkiy-2017-spring-summer-collection-lookbook-2 gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-closer-look-9 gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-closer-look-8 gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-closer-look-7

gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-closer-look-12

gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-closer-look-1 gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-closer-look-6

gosha-rubchinkiy-2017-spring-summer-collection-lookbook-1 gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-closer-look-5 gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-closer-look-3

gosha-rubchinkiy-2017-spring-summer-collection-lookbook-3 gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-closer-look-2
gosha-rubchinkiy-2017-spring-summer-collection-lookbook-4

gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-closer-look-10

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dior lancerer 'Black Carpet' kampagne - og minder os om det smalle jakkesæt