Nike giver danske sneakerfans tidlig julegave – lancerer eksklusive modeller i pop-up butik i Kbh

Der er godt nyt til alle danske sneakersfans. Nike giver nemlig København en tidlig julegave. Men den vender jeg tilbage til.

Anledningen til julegaven er lanceringen af den nye platform nike.com/sneakers, der som noget nyt giver en helt unik adgang til mærkets mest eftertragtede og limiterede sneakerdrops. Den gør det nemt at navigere rundt i udvalget samt kommende lanceringer, og så er den optimeret, så du er sikker på et problemfrit check-out, hvis du copper de eksklusive releases på sitet — hvilket i øvrigt minder mig om, at Air Jordan 11 Space Jam lander i december. Be ready!).

Endvidere byder platformen også på en lotteri funktion, ‘The Draw’, hvor interesserede sneaker-entusiaster bliver valgt tilfældigt til at få adgang til limiterede -og high-demand produkter.

skaermbillede-2016-11-30-kl-13-12-36

Og så tilbage til den tidlige julegave. For for at fejre den nye sneakerplatform, der i min optik er et fremragende move, åbner Nike en pop-up butik fra den 8. til den 10. december på et hemmeligt sted i København. Butikken vil være formet som en kæmpe sneakerbox (selvfølgelig!) og inde i den, vil man blive præsenteret for det nye onlinekoncept.

Som prikken over i’et kan man få fingrene i fire limiterede sneakers, der eksklusivt er målrettet det danske marked, hvis man aflægger sneakerboxen et besøg. Der er tale om nogle af Nikes mest ikoniske modeller; Air Jordan I, Air Force, Air Max 1 og Sock Dart. Se dem nedenfor.

Og ja,  jeg skal utvivlsomt selv være på pletten og forsøge at få fingrene i den hypede Air Jordan 1 Banned-model, når mastodonten af en skoæske rammer Kbh.

skaermbillede-2016-11-30-kl-13-12-23

– Nike Sock Dart-modellen, du kan få fingrene i.

skaermbillede-2016-11-30-kl-13-12-11

– En herlig og farverig version af Air Force 1

skaermbillede-2016-11-30-kl-13-11-46

– De sejeste Air Jordans

skaermbillede-2016-11-30-kl-13-11-34

– Air Max 1

skaermbillede-2016-11-30-kl-13-11-24– Jordan-modellen fortjener endnu et blik.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gosha Rubchinskiy lancerer allerede dele af sin SS17 kollektionen - og genopliver FILA, Kappa og Sergio Tacchini