Mandags ønskelisten - Ugens 6 sejeste ønsker er grå

De 8 bedst klædte mænd ved Fashion Awards 2016 – sådan nailer du et black tie event

Igår løb British Fashion Awards – eller The Fashion Awards 2016 –  af stablen i London. Og der var nye takter ved showet i år.  Traditionen tro var der masser af hyldest til den britiske mode, men fokus var også rettet mod den internationale modescene.  Her bød aftenen blandt andet på masser af velfortjent hæder til Demna Gvasalia, der løb afsted med hele to titler, ligesom Guccis revolutionære designer, Alessandro Michelle, også tog en titel med sig hjem for sit stærke arbejde med accessories.

skaermbillede-2016-12-06-kl-20-07-49

Og ligesom der var spænding i salen, var der masser af stærke og forskellige looks på den røde løber, hvor black tie dresscoden blev fortolket vidt forskelligt.
Ikke overraskende får Jaden Smith min hæder som aftenens bedst klædte, og faktisk løb han også med titlen som årets nye fashion insider i fællesskab med sin søster.

Tjek mine favoritter fra aftenen nedenfor, hvor du måske kan blive inspireret til dit nytårslook.

Jaden Smith
Sammen med sin søster Willow, løb Jaden Smith med titlen som årets nye fashion insider. Og det forstår man sgu godt, når man ser ham her. Fuldt klædt i Gucci og utvivlsomt aftenens absolut sejeste look.

1020-4

Jared Leto
Pyntesyg og på grænsen til for meget? Ja, helt sikkert! Men alligevel formår Jared Leto, der efterhånden er blevet noget af en frontfigur for Gucci, altid at slippe afsted med sine vilde Gucci looks. Særlig den asiatisk inspirerede frakke/kimono var for vild. Og mon ikke Alessandro Michele er meget godt tilfreds i baggrunden?
1020-2

David Gandy
Det britiske modeikon gik mere traditionelt til værks i tuxedo fra Marks & Spencer. Flot velour btw.

1020-3

Oliver Cheshire
Også modellen gjorde det afdæmpet, men elegant. Også iklædt Marks & Spencer.

1020-5

Nick Grimshaw
Tv-værten gjorde det casual med en halvt dobbeltradet blazer med skjulte knapper og biker boots. Cool!

1020-6

Renzo Rosso
Diesel-manden hoppede i en sort tux med subtile camo-detaljer og en jeg-giver-ikke-en-fuck sort t-shirt.

1020-7

Craig Green
En af menswear-scenens mest lovende designere løb afsted med titlen som British Menswear Designer of the year, og han lykkedes samtidig med et par sorte converse på den røde løber.

1020-8

Ralph Lauren
Kongen. Selvfølgelig i uniformen; jeans og cowbooy boots. Og når man er Ralph, så må man gerne. Og faktisk formår han er rocke den uvante combo til perfektion!

1020

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags ønskelisten - Ugens 6 sejeste ønsker er grå