AN IVY Editorial: Sådan rocker du en halsklud

Diesel Black Gold er klar med ny lookbook – mixer blazer med sweatpants

Athleisure-tendensen har efterhånden nogle sæsoner på bagen. Alligevel kan det stadig være grænseoverskridende for mange, at kombinere to så modstridende poler som det afslappede og det formelle.

Ja ja, selvfølgelig er det efterhånden blevet kutyme, at man gerne må style sit suit med et par sneakers. Men jeg tænker også mere i retning af sweatpants og hoodies i den kontekst. Det er nemlig de færreste, der endnu tør smide en hoodie under blazeren eller et bytte jakkesætsbuksen ud med et par sweatpants.

skaermbillede-2016-12-10-kl-09-09-47

Men efter at have set seneste lookbook-udspil fra Diesels subbrand, Black Gold, kommer man måske på andre tanker. Bukserne med striber langs siderne ligner i hvert fald sweatpants, og tjek lige ud, hvor fresh det er sammen med lædersko, en blazer og en hoodie.

Jeg synes virkelig stylingen af denne kollektion er fresh. Watch and learn! 

Får man lyst til items fra kollektionen, må man dog vente lidt endnu. Lookbooken er Pre-Fall 17, og kollektionen lander derfor først om noget tid.

diesel-black-gold-2017-pre-fall-collection-1 diesel-black-gold-2017-pre-fall-collection-3 diesel-black-gold-2017-pre-fall-collection-5 diesel-black-gold-2017-pre-fall-collection-6 diesel-black-gold-2017-pre-fall-collection-9 diesel-black-gold-2017-pre-fall-collection-11 diesel-black-gold-2017-pre-fall-collection-12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AN IVY Editorial: Sådan rocker du en halsklud