Med fløjl og silkeklud om halsen

Gucci SS17 kampagne – 70’er disco i Rom

De fleste skanidnaviske mænd må krumme tæer, når de ser Guccis herrebeklædning lige nu. Alessandro Micheles æstetiske maksimalisme er pænt fucked. Men på den fede måde. Jeg elsker den måde som designeren har revolutioneret modehuset på, og med mærkets nye SS17-kampagne bliver jeg bare endnu mere begejstret.

Modehuset har nemlig omdannet Rom til en fantasifuld retrolegeplads, hvor 70’er disco forenes med giraffer, tigere og løver. Og ser man nærmere på selve kollektion, så er der masser at glæde sig til. Tjek for eksempel den fede tuxedo som den østeuropæiske model Lorens rocker (når ja, postsovjetiske vibes skal selvfølgelig også være med). Den kitschede logo t-shirt. De frække loafers med Anders And broderier. Jeg kunne blive ved.

gucci-spring-summer-2017-campaign-9

gucci-spring-summer-2017-campaign-6
gucci-spring-summer-2017-campaign-12 gucci-spring-summer-2017-campaign-11 gucci-spring-summer-2017-campaign-10  gucci-spring-summer-2017-campaign-8 gucci-spring-summer-2017-campaign-7  gucci-spring-summer-2017-campaign-5 gucci-spring-summer-2017-campaign-4 gucci-spring-summer-2017-campaign-3 gucci-spring-summer-2017-campaign-2 gucci-spring-summer-2017-campaign-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med fløjl og silkeklud om halsen