PreppyBeast kårer: Årets 7 bedste sneakers

Med velour bow tie og loafers til årets sidste festivitas

Har du fået styr på nytårsklæderne? Hvis ikke du allerede har, kan du selvfølgelig klikke forbi mit tidligere indlæg, hvor jeg guider til at blive ligeså velklædt som John Legend med 9 gode køb til nytårslooket. 

Alfa og omega for årets sidste festivitas er dog, at man bærer en ordenlig bow tie. Sådan har jeg det i hvert fald. Og i AN IVY-regi har jeg netop lanceret to styles, der er præcis som jeg foretrækker dem: Oversized og i velour –  henholdsvis sort og vinrød. Tjek det ud her.

img_1564

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PreppyBeast kårer: Årets 7 bedste sneakers