5 udsalgsfavoritter fra Acne Studios: Fra spejderklud til duffle coat

PreppyBeast kårer: Årets 7 bedste looks

Det er årets næstsidste dag, og det er på tide at fremhæve de looks, som jeg har haft det vildest over i 2016 i en lille eksklusiv kavalkade. Og lad mig bare indlede med at understrege, at Gucci tager førstepladsen for hyppigste bidragsyder.

Mine udvalgte byder på alt fra et lettere ekstremt look fra den stilsikre Nick Wooster, afdæmpet more is more-takter hos Jared Leto, vanvittig elgance hos Jaden Smith og så lever A$AP Rocky selvfølgelig op til sin fashion killa-ting.

skaermbillede-2016-12-30-kl-23-13-08

7. Nick Wooster
Nick Wooster er kendt for sin hang til blazere og de pænere og mere klassiske elementer fra herregarderoben, som han altid formår at indsætte i en contemporary kontekst. Klassikerne mixes nemlig ofte med detaljer og silhuetter, der viser hans vovemod. Alligevel overraskede han foran Rick Owens’ SS17 show, da han udfordrede de klassiske kønsidentifikationer – et emne, der i øvrigt har fyldt meget i modedebatten i år. Og ja, selvom looket var vildt, så fungerede det for WoostGod.

skaermbillede-2016-12-30-kl-20-16-55


6. Jared Leto

Skuespiller og musiker Jared Leto har været både udskældt og elsket i 2016 for sin pyntesyge og hang til Gucci.

Jeg er fan. Selvom hans looks ofte balancerer mellem karneval og catwalk, så formår han altid at trække det i den stilfulde retning. Mit valg til denne liste falder dog på et af de mere neutrale Gucci-looks fra Oscar-uddelingen. Well done, Alessandro Michele.
skaermbillede-2016-12-30-kl-22-47-22

5. Tinie Tempah
Når man ser tilbage på et modeår der er gået, er der altid mange gode stilmæssige højdepunkter at hente hos Tinie Tempah, der efterhånden gør sig mere bemærket for sin stil end sin musik. Min favorit fra i år er fra GQ Men of the Year Awards, hvor han troppede op i Dolce & Gabbana. Ja, faktisk kommer der stadig gode sager fra det italienske modehus.
skaermbillede-2016-12-30-kl-20-02-12

4. Lil Yacthy
Med sit røde hår som signatur har Lil Yachty sat sit tydelige aftryk på såvel mode – som musikverdenen i 2016. Fra Yeezy Season 3 til kampagne for Alexander Wang. Det er dog ikke hans optrædender i de modesammenhænge, som jeg er særlig begejstret for, men derimod en editorial i New York Times. Og her kunne jeg kunne ikke nøjes med et enkelt look. Så du får hele to. Dobbeltradet suit fra Acne Studios og ternet suit fra Maison Martin Margiela.
skaermbillede-2016-12-30-kl-22-40-25

3. Frank Ocean
Det her look skabte virkelig furore. Frank gav seriøst ikke en fuck for dresscode, da han besøgte det hvide hus iført Vans slip-ons. Jeg elskede det. Og selv udtalte han, at man ikke skal tænke for meget, når man klæder sig på.
frank-ocean-white-house-suit-vans-lede

2. Jaden Smith
Damn. Jaden Smith stjal rampelyset, da han var klædt i Gucci fra top til tå ved Fashion Awards.
Giv mig det suit, giv mig de loafers, tak!
skaermbillede-2016-12-30-kl-20-07-26

1. A$AP Rocky
Rapperen – der utvivlsomt er den bedst klædt mand i verden, hvis du spørger mig – var iført JW Anderson frakke og Gucci loafers under London Collections i sommer, da han entrerede JWA’s show – en designer som han i øvrigt også har lavet et collab med i år.
Dette års vinder er selvfølgelig  Mr. A$AP Rocky.
skaermbillede-2016-12-30-kl-19-53-54

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 udsalgsfavoritter fra Acne Studios: Fra spejderklud til duffle coat