Forudbestil en af forårets mest hypede kollektioner - hvis du har penge nok

Farver og vovemod i Martin Asbjørns SS17-kollektion

SS17-kollektionerne er så småt begyndt at lande. Hos danske Martin Asbjørn, der for nyligt har annonceret, at han viser sin AW17-kollektion under Copenhagen Fashion Week, er der skruet mere op for farverne og vovemodet end førhen.
Kollektionen sender blandt andet referencer til Afrika, når han i samarbejde med kunstneren Benjamin Adana har udviklet afrikansk-inspirerede tribal-prints, der går igen flere gange i kollektionen på både jakker, badeshorts og bukser. Et print som i øvrigt er ret svedigt.

skaermbillede-2017-01-03-kl-20-47-01

Kollektionen byder også på en solid portion 70’er vibes, lys denim, det proportions-og detaljelegende sweatsuit, som vi kender, ternet suit med shorts og cowboy-inspirerede skjorter.

Martin Asbjørns SS17 univers er igen et frisk og eksperimenterende pust til den danske menswear-scene, og jeg glæder mig allerede til at se, hvad den danske designer finder på under modeugen, når den står i AW17’s tegn.

Dele af SS17 er allerede landet online, og resten forventes at komme på sitet i løbet af januar.

martin-asbjorn-spring-2017-lookbook_fy1martin-asbjorn-spring-2017-lookbook_fy16 martin-asbjorn-spring-2017-lookbook_fy14 martin-asbjorn-spring-2017-lookbook_fy9 martin-asbjorn-spring-2017-lookbook_fy8 martin-asbjorn-spring-2017-lookbook_fy6 martin-asbjorn-spring-2017-lookbook_fy4 martin-asbjorn-spring-2017-lookbook_fy3 martin-asbjorn-spring-2017-lookbook_fy2

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forudbestil en af forårets mest hypede kollektioner - hvis du har penge nok