R. Kelly i Alexander Wangs SS17-kampagne - cigarer og damer

A.P.C.’s SS17-kollektion er til den moderne storbyfyr – lookbooken er online

Midt i udsalgsræset er det befriende, når der lander lookbooks, der dokumenterer den forestående sæsons godter. Og godter er lige netop hvad der kommer fra parisiske A.P.C., der hylder storbyfyren i en kollektion, som byder på en velblandet kombination af ingredienser. Det er minimalistisk med en masse sæsonløse klassikere, hvor gode sweats og lette jakker og frakker er nøglen. Og ja, så er der naturligvis den stærke brug af denim og tern, der naturligvis også bemærker sig stærkt.

Delelementer fra kollektionen er allerede landet hos A.P.C.

skaermbillede-2017-01-06-kl-15-36-27

a-p-c-ss17-lookbook-1 a-p-c-ss17-lookbook-2 a-p-c-ss17-lookbook-3 a-p-c-ss17-lookbook-4 a-p-c-ss17-lookbook-5 a-p-c-ss17-lookbook-17 a-p-c-ss17-lookbook-16 a-p-c-ss17-lookbook-15 a-p-c-ss17-lookbook-14 a-p-c-ss17-lookbook-19

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

R. Kelly i Alexander Wangs SS17-kampagne - cigarer og damer