Maritimt forår/sommer hos Thom Browne - med hundeformede tasker som kollektionens skæve indslag

Nyt til fødderne – Gucci Horsebit Loafers

De har allerede været præsenteret som del af mit nytårslook, men det afholder mig ikke fra at smide endnu et post om en af julens ekstra gode gaver. Min kære kæreste havde været så sød at finde et par Horsebit loafers fra Gucci til mig – en silhuet, som Alessandro Michele for alvor har gjort aktuel igen.

Jeg blev beriget med en old skool version som jeg glæder mig til at skamrocke når vejret bliver lidt bedre, og er du også allerede på forkant med sommerskoene, kan du også gå mere modigt til værks med en loafer slipper med fur eller med store broderier på.

Gucci Loafers kan købes her.
img_1571 img_1577

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maritimt forår/sommer hos Thom Browne - med hundeformede tasker som kollektionens skæve indslag