A.P.C.'s SS17-kollektion er til den moderne storbyfyr - lookbooken er online

Højdepunkter fra London Fashion Week Dag 1: Craig Green og Topman

London Fashion Week er officielt skudt igang, og det betyder en hel måned med menswear. Kan det være meget bedre? Ikke hvis du spørger mig.

skaermbillede-2017-01-07-kl-14-28-58

Oprindeligt havde jeg planlagt en tur til London Town i forbindelse med modeugen, men jeg er desværre nødsaget til at blive i DK. Ikke desto mindre kan jeg naturligvis sagtens rapportere fra de respektive shows, og på modeugens første dag fik vi allerede lov at stifte bekendtskab med en af mine nye yndlinge.

Craig Green
Det er naturligvis britten Craig Green, der netop er blevet kåret som årets britiske menswear-designer.
Ser man på designerens kreationer fra et anvendeligt perspektiv, kan kollektionerne forekomme alt for eksperimenterende og vilde. Men når man betrager Greens kollektioner handler det om meget mere – og i særdeleshed designerens mesterlige leg med dekonstruktion. Og tager man et kig på gadebilledet før et Craig Green show bliver det tydeligt, at hans items sagtens kan brydes ned og anvendes (se artiklens nederste billede).
Jeg har udvalgt mine favoritlooks her. Se hele kollektionen her.
_arc0088 _arc0402 _arc0668

Topman
Du kender med garanti Topman for mærkets tilgængelige og lækre tilgang til suiting, men AW17-præsentation bød på noget helt andet. Der var fuld fart på farverne, silhuetterne og eksperimenterne, men selvfølgelig også nogle aktuelle fortolkninger af nålestribs suitet – alt sammen stylet med runners. Topman kan lidt af det hele.
Her er mine favoritter. Se hele kollektionen her.

_top0338_top0096_top0035

Per Götesson
Den nye designer viste, hvordan man sagtens kan bære pyjamas udenfor hjemmet. Virkelig sweet. Mit tip; invester i en pyjamas nu – og vær ikke bange for at rocke den! Eventuelt bare natskjorten for sig selv.
london-fashion-week-mens-2017-day-one-roundup-3 london-fashion-week-mens-2017-day-one-roundup-2 london-fashion-week-mens-2017-day-one-roundup-1
Og vi slutter lige af med en visualisering af Craig Green-brug på gadeplan. Den her vest er for vild og klart det mest fotograferede streetstyle look på modeugens første dag.
streetsnaps-london-fashion-week-mens-day-1-3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A.P.C.'s SS17-kollektion er til den moderne storbyfyr - lookbooken er online